MOTOR!
(de cautare)
     
Acasa  |   Adauga site  |   Clasamente  |   Contact   
Cautare pe Internet     Folosind FTP     Istoria procesoarelor     Overclocking     Posta electronica     Racirea procesoarelor     Sfaturi cumparare PC
Resurse Racirea procesoarelor
www.price.ro
Informatii IT
Jocuri online
Programare Web
ABC - calculatoare
ABC - site Web
E-marketing
Horoscop

Majoritatea utilizatorilor de PC-uri asociaza de multe ori procesoarele AMD cu problemele cauzate de disiparea exagerata de caldura. Articolul "Racirea procesoarelor AMD" isi propune sa analizeze cat de justificata este aceasta prejudecata, sa prezinte cauzele ei, iar in final sa furnizeze maximul de detalii pentru evitarea aparitiei unor astfel de probleme.

price.ro Procesoarele AMD actuale beneficiaza de un raport performanta/pret superior oricarui procesor Intel. Din aceasta cauza, ele au cucerit rapid o cota insemnata din piata procesoarelor din intreaga lume si in particular din tara noastra. Totusi, este adevarat si faptul ca energia (caldura) disipata este si ea superioara omoloagelor de la Intel, aparand o predispozitie la supraincalzire, ceea ce poate cauza instabilitate in cazurile neglijarii unei solutii adecvate de racire.

Deoarece multi cumparatori de platforme AMD dispun de un buget limitat, se face frecvent economie in cazul subansamblelor care asigura racirea procesorului (cooler, carcasa si ventilatoare de carcasa), aceasta greseala putand avea repercursiuni grave pe termen lung. "Regula de aur" este ca la achizitionarea unui sistem este obligatorie alegerea unei solutii adecvate de racire, la care nu se vor face compromisuri.

Din cauza multor sisteme AMD care au prezentat instabilitate in functionare datorate alegerii gresite a coolerului, procesoarele AMD, de altfel extrem de reusite, au capatat o faima negativa. Articolul prezinta si explica in detaliu principalele caracteristici tehnice care insumate, duc la o temperatura mai mare sau mai mica a procesorului: generatia si modelul procesorului, stepping-ul sau, tensiunea de alimentare, coolerul (radiator + ventilator), interfata termoconductoare, si nu in ultimul rand constructia carcasei si particularitatile placii de baza. Sunt oferite pe larg solutiile pentru toate problemele de racire.

Pentru a fi corect informati in legatura cu aceste posibile probleme si pentru a putea sa cumparati linistit un sistem bazat pe AMD fara a avea dureri de cap mai tarziu, va recomandam sa cititi acest articol de pe www.price.ro.

Informatii IT
StumbleUpon ANRCTI a aplicat inca opt amenzi pentru efectuarea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice si o amenda pentru nefurnizare de informatii In urma finalizarii unora dintre investigatiile demarate ca urmare a plangerilor privind transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate prin intermediul postei electronice, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a constatat, in opt dintre cazuri, savarsirea contraventiei constand in transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate, asa cum este definita de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, si a aplicat sapte amenzi in cuantum de 1.000 lei fiecare si una in valoare de 2.000 lei.
StumbleUpon MaxCAD participa la Conferinta Nationala AICPS MaxCAD participa cu stand in cadrul Conferintei Nationale a Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) care se desfasoara astazi, 30 mai 2008, la Muzeul National de Arta. Tema celei de-a XVIII-a editii a conferintei este „Cladiri inalte amplasate in zone seismice”, evenimentul reunind peste 300 de participanti.
StumbleUpon Yahoo! m-a angajat sa fac pentru cinci milioane de oameni ceea ce faceam pentru cateva mii In video interviul acordat in exclusivitate pentru RadioLynx.ro, Bobby Voicu dezvaluie, in premiera, cateva dintre motivele pentru care Yahoo.com isi propune o mai mare apropiere de comunitatea internautilor romani.
© 2000 - 2015 Resurse.comPolitica de folosire a datelor culese in cadrul site-ului
Capitale.ro   despreGO.ro   Mini-Clip.ro   Reader's HQ   ROK.RO   Zicatori.com   ZileDeNastere.ro